Loading images...

Wij willen de beste tandheelkundige kwaliteit leveren. Hierbij houden we vooral rekening met uw wensen en mogelijkheden.

Voor onze specialisaties: kroon- en brugwerk, “klik”-protheses, maar vooral ook preventieve tandheelkunde bent u in onze praktijk op het juiste adres. Ons motto is: voorkomen is altijd beter dan genezen.

Behalve voor reguliere tandheelkunde kunt u in onze algemene tandheelkundige praktijk ook terecht voor parodontologie, implantologie, endodontologie, tandprothetiek en cosmetische tandheelkunde.

Wij hebben ervoor gekozen om samen te werken met erkende specialisten die tot de top van Nederland behoren. Door deze samenwerkingsverbanden is er altijd nauw contact tijdens de behandeltrajecten. Dit heeft als prettige bijkomstigheid dat na afronding van de behandeling, zelfs jaren later, er bij eventueel benodigde nazorg nog snel ingesprongen kan worden.

Wanneer wij met een cliënt het behandelplan bespreken, wijzen wij, indien nodig, op de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot esthetische/cosmetische tandheelkunde.

Cliënten die hun tandartsenbezoek uitstellen vanwege angst kunnen wij écht helpen. Wij erkennen het angstprobleem, stellen de cliënt op zijn gemak en zorgen ervoor dat het bezoek zo prettig mogelijk verloopt.

Daarnaast is tandarts Schäffer gespecialiseerd in het aanmeten van anti-snurkbeugels (Mandibulair Repositie Apparaat, MRA). Deze wordt vooral gebruikt bij de behandeling van snurken en mild-matig slaapapneu. Deze MRA houdt de onderkaak naar voren waardoor de luchtweg beter open blijft. Het snurken en slaapapneu nemen daardoor af of verdwijnen. Lees meer.

Wij kennen geen wachtlijst. U kunt bij ons altijd terecht. Maak een afspraak voor een kennismaking of als u uw wensen en mogelijkheden met de tandarts wil bepreken.