Spoedgevallen tijdens onze kerstvakantie

In verband met de kerstvakantie is de praktijk gesloten tot maandag 6 januari.Tijdens onze afwezigheid kunt u, uitsluitend bij […] Lees het hele blog »

Weer ‘up and running’!

We hebben u eerder bericht over een Ransomware aanval die heeft plaatsgevonden. Door middel van een back-up hebben we […] Lees het hele blog »

Bij spoedgevallen tijdens onze zomervakantie (tot 12 augustus)

De praktijk is in verband met de zomervakantie gesloten tot 12 augustus. Tijdens onze afwezigheid kunt u uitsluitend voor […] Lees het hele blog »

Belangrijk bericht in verband met Ransomware!

Op 22 oktober 2018 heeft er op ons computersysteem een Ransomware aanval plaatsgevonden. Dit betekent dat ons computersysteem en […] Lees het hele blog »

De praktijk is in verband met de kerstvakantie gesloten tot 7 januari. Uitsluitend voor zeer dringende spoedgevallen kunt u […] Lees het hele blog »

Wat verandert in 2018…

Een nieuw jaar ligt voor ons. Een jaar waarin veel  gelukkig blijft zoals het was. Een jaar waarin ook […] Lees het hele blog »

Tandartsverzekering

Een verzekering voor de tandarts is de meest gekozen aanvullende zorgverzekering. Veel mensen hebben eigenlijk geen tandartsverzekering nodig. Wij […] Lees het hele blog »

In 2017 meer betalen voor een klikgebit

  Vanaf 1 januari 2017 gaan patiënten meer eigen bijdrage betalen voor implantaatgedragen gebitsprothesen (het klikgebit). In plaats van een […] Lees het hele blog »

Oproepen nieuwe stijl

Al een paar jaar bent u van ons gewend dat u een uitnodiging van ons ontvangt om een controle-afspraak […] Lees het hele blog »

Mensen met laag inkomen mijden vaker de tandarts

Armoede kun je aflezen aan iemands gebit, zei Hillary Clinton ooit. En het is waar, in de economisch zwakste […] Lees het hele blog »