Champagne!

Naar het einde van het jaar wordt het altijd druk op de praktijk. Veel cliënten willen nog hun behandelingen klaar hebben voordat het jaar afgesloten wordt. Dit kan gunstiger uitvallen voor de verzekering. En geef ze eens ongelijk! Volle kracht vooruit dus, in de behandelkamers en aan de balie.

Maar ook achter de schermen werd er de afgelopen maanden hard gewerkt. Alle zeilen werden bijgezet, en alle puntjes werden op de i gezet en voor de audit voor de kwaliteits- certificering.

En wat zijn we er trots op dat we kunnen melden dat tandartsenpraktijk Schäffer vanaf 2 december 2013  het certificaat voor de ‘ISO NEN-15224’ heeft .

ISO NEN-15224 . Dat is een moeilijke term waarmee wij eigenlijk gewoon kunnen aantonen dat de praktijk de zaken intern goed op orde heeft, de cliënt principieel centraal stelt en voortdurend werkt aan verbetering van zorg- en dienstverlening. Eigenlijk verandert er daarmee niets. Dit was natuurlijk altijd al ons streven. Maar nu is door een externe partij gemeten dat wij aan alle gestelde criteria voldoen.

Champagne dus!

Ook aan de nieuwe website werd hard getimmerd en gebouwd. U ziet hem hier voor u. En ook hier zijn wij trots op. Trots, dat wij onze mooie praktijk en ons fijne team op zo’n mooie manier, en ook volledig aan u kunnen presenteren. Met alle behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt daarbij!

Kijkt u rustig even rond. En wij zouden het vooral ook erg fijn vinden als u ons laat weten wat u ervan vindt.

En dan sluit ik af met een laatste toast. We proosten op een goed 2014. De kwaliteitscertificering is zo opgezet dat het met het behalen van het certificaat niet stopt. Eigenlijk begint het daarmee pas. De doelen zijn zo opgesteld dat we continu de processen doorlopen en verbeterpunten aanpassen waar dat nodig is. En dat komt uw zorg alleen maar ten goede. We hopen dat we onze visie: ‘een stralende glimlach voor alle cliënten’ in 2014 ook voor u waar kunnen maken.