Dat is handig… Pien!

De tandarts zet na beoordeling van uw klacht of na uw gebitscontrole de stoel omhoog en vertelt wat hij heeft geconstateerd en wat hij eraan kan doen. Nog een beetje draaierig hoort u het verhaal aan en nog voordat hij is uitgepraat begint u al te rekenen.
Wat gaat dit mij kosten?
Ben ik voldoende verzekerd?
Ben ik niet al over mijn budget heen?
Valt deze behandeling binnen de vergoeding?

U neemt zich voor om thuis gelijk met de verzekering te bellen om te vragen hoeveel u voor de behandeling vergoed krijgt. Thuisgekomen zijn er zoveel dingen die weer aandacht vragen. U gaat door met de dingen van de dag, hebt eigenlijk geen tijd om te bellen en als u er ’s avonds weer aan denkt, dan kunt u niemand meer bereiken. Voordat u het weet bent u weer een paar dagen verder voordat u eindelijk antwoord heeft.

Herkent u bovenstaande situatie?

Hoe handig zou het zijn als u direct weet wat u aan een behandeling uit uw eigen portemonnee moet betalen?

Bij grote behandelingen boven de €150,- vragen wij altijd of u een begroting wenst. Maar dan weet u nog niet hoeveel u daar zelf voor moet betalen.

Pien is de oplossing!

Sinds kort werken wij in de praktijk met het programma Pien. Met Pien kunnen wij direct aan u laten zien hoeveel kosten uw zorgverzekering dit jaar al aan u heeft vergoed en – het belangrijkste – welk deel van de nodige behandeling u nog vergoed krijgt. Zo weet u, nog voordat u de deur uitloopt, wat een behandeling u daadwerkelijk gaat kosten. Handig toch?

Vraag hiernaar in de behandelkamer of aan de baliemedewerkers.
Wij willen u graag helpen om uw tandartskosten inzichtelijk te maken!