Team

Richard Schäffer

Tandarts

Een vak "idioot" en perfectionist die met zijn enthousiast en kundig team, tandheelkunde van de bovenste plank bedrijft. Neemt alleen genoegen met het beste. Niet alleen voor zichzelf,  maar ook wenst hij dit voor zijn patiënten.

Renée

Praktijkmanager

Verzorgt de management taken van de praktijk. Daarnaast is zij ook werkzaam als preventieassisente.

Alia

Tandartsassistente

Is sinds 2018 bij ons werkzaam als tandartsassistente.

Susanne

Preventieassistente

Sinds 2008 werkzaam als preventieassistente.
Patiënten voelen zich door haar rustige en geduldige uitstraling snel op hun gemak.

 

Patricia

Preventieassistente

Na jaren ervaring in de Randstad neergestreken in Brabant. Moeder van 3 volwassen zoons. Nadat Patricia het verlof van een collega waarnam wilde ze niet meer bij ons weg en waren wij blij dat ze wilde blijven.

.

Natasja

Receptioniste

Ons gezicht aan de balie sinds 2009. Houdt van een uitdaging. Vindt het een sport om de agenda naar tevredenheid van de patiënt en de tandarts te vullen. Ook is zij gecertificeerd bedrijfshulpverlener.

 

Odette

Receptioniste

Sinds 2012 samen met Natasja werkzaam als receptioniste. Een spil in het geheel, waarbij de missie en de visie van de praktijk de rode draad is.

Irmgard

Financieel medewerkster

Is het langst lid van ons team. Werkt een beetje uit het zicht, maar mag niet over het hoofd worden gezien.

Alev

Interieurverzorgster

Twaalf jaar geleden is zij vanuit Turkije in Nederland komen wonen, nadat zij haar man die hier al woonde, leerde kennen. Samen hebben zij twee zonen van tien en elf jaar.  Zij werkt alweer twee jaar bij ons en heeft zij het hier erg naar haar zin.

 

Stagiaires

Naast onze vaste medewerkers ziet u regelmatig stagiaires in onze praktijk. Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden graag de nieuwe assistentes op. Mocht u problemen hebben bij de aanwezigheid van een stagiaire, laat u het ons dan gerust weten.