Wat verandert in 2018…

Een nieuw jaar ligt voor ons.
Een jaar waarin veel  gelukkig blijft zoals het was.
Een jaar waarin ook voor iedereen alles weer kan veranderen omdat er weer nieuwe mogelijkheden zijn.
Ook bij ons in de praktijk blijft veel bij het oude en zullen een aantal dingen veranderen.

Allereerst: Wij willen onze nieuwe collega Rosanne aan u voorstellen. Misschien heeft u al met Rosanne kennisgemaakt. Rosanne was in 2017 onze stagiaire. Inmiddels heeft zij haar diploma voor tandartsassistente behaald. Het beviel van beide kanten zo goed, dat Rosanne bij ons blijft.
Dat er iemand bijgekomen is betekent in dit geval ook dat helaas iemand ons gaat verlaten. Onze preventieassistente Kaoutar zal vanaf januari 2018 helaas niet meer bij ons werkzaam zijn.

Verder is er een verandering in de openingstijden: vanaf  januari 2018 zal de praktijk op de vrijdagen gesloten zijn. Op maandag tot en met donderdag zal ons team tussen 8.00 en 17.00 uur voor u klaar staan.

Per 1 januari heeft er een landelijke tariefswijziging plaatsgevonden.
De tandartstarieven worden bepaald door de NZA en de tarieven zijn landelijk bij alle tandartsen gelijk. Voor meer informatie over uw tandartskosten kunt u kijken op deze link:

https://www.tandarts.nl/tandartstarieven/2018

U kunt zeer binnenkort ook onze techniekkosten terugvinden op onze website, indien u er eerder vragen over heeft, kunt u deze met onze medewerkers bespreken.

Wat niet verandert is de inzet en de motivatie waarmee ons team voor u klaar staat. Een gezond gebit behouden en klachten voorkomen door uitleg en preventie staan bij ons bovenaan. Behandelen als het nodig is. Uw stralende glimlach is waar het ons om gaat!

Met vriendelijke groet,

Team Tandarts Schäffer